22 Temmuz 2011 Cuma

Şiddet İçerikli Bir Yazı...! +18

Bakmayın profilimde yerini almış olan "Şiddete Hayır" sloganına, öyle zamanlar oluyor ki, böyle içimden gelerek kafasını kırasım geliyor telefondakinin ya da karşımdakinin... Hatta zaman zaman geriye dönüp şöyle bir kalbini kırdıklarıma baktığımda, dönüp bir de kafasını kırasım geliyor çoğunun... Neden böyle ki insanoğlu, yani neden kendi istediği gibi şekil veremediği olaylar karşısında anlayışsız....Ben de öyleyim aslında çoğu zaman ama ben en azından karşımdakinden çok kendime acımasızım böyle zamanlarda...Niye başkasına güvenerek iş yapar insan...?Neden...? Başına gelenlerden başkasını sorumlu tutmak niye...? Zaten herkes savrulup duruyor sağa sola, herkes avare...! "Ben"cilik oynama yaşını geçmiş koca koca insanlarız...Yapmayın hanımlar beyler...Ayıp oluyor...Hem de çok ayıp...!

2 yorum:

  1. ..Kendi istediği gibi şekil veremedigi olaylar karşısında anlayissiz.. "Ben"cilik oynama yasını gecmis koca koca insanlarız...

    YanıtlaSil
  2. Bencillik oynama yaşını çoktan geçtik ama oyun oynamayı sevenlere hiç bir şey yapamıyorsun... Fazla çemberine almamak gerek.

    YanıtlaSil